18 March 2011

Trip JB-Singapore-Batu Pahat Part 2

Akhirnya siap juga video kedua ni. Begitu mengambil masa. Cewah. sebenarnya mood tak datang-datang nak edit. Malam ini tetiba datang mood rajin dan bersemangat. Tapi video trip kali ini, banyak area picture sahaja. Tak sempat nak rakam ragam orang. Biasalah masing-masing tengah excited masa tu. Oversea katakan. Walaupun tak banyak tempat kami lawati, tapi sudah cukup membuatkan kaki ni lenguh. Tak apalah, bukan selalu dapat peluang macam ini kan. Hehe. Okay hope enjoy this video walaupun rasanya banyak gambar Cik Imanis tu saje. Ngeee..!!

video


2 comments: