21 March 2011

OPKIM Kg. Sg. Nibong, Batu Pahat


Alhamdulillah, 10 March lepas after pulang dari Singapore, kami semua berangkat ke Batu Pahat untuk aktiviti OPKIM. Kakak, kakak, what is OPKIM? It is stand for Operasi Khidmat Masyarakat. Hehe. Thanks to ketua kampong Sungai Nibong and ketua program kami, Syukri untuk operasi ini. Memang best J

Group kami dapat tugasan dekat Tadika Kemas Sri Utama. Kami mengecat, tanam pokok, angkat pasir dan segala kerja yang boleh ditolong, kami tolong serajin-rajinnya. Hehe.Ok.. macam ayat dalam karangan UPSR. Memang best sebab hari diorang sekolah kan. So, dapat rakam gelagat adik-adik ni.. Hope will enjoy this video that I made J
video

Orang yang rakam vdeo ni tak semestinya tak wat keje tau.. Hehe..  

No comments:

Post a Comment