15 March 2011

Kad Kahwin Saya

Entry sebelum ini baru je cerita tak nak kahwin lagi. Rasanya baru dua tiga jam entri tu. Hehe.. Wah.. tup-tup dah ada kad kahwin kan? Cuba tengok kad kahwin kat bawah ni. Cute kan? Mestilah.. Tengok tuan punya lah. Hahaha

Ok. Tengok puas-puas dulu


Tak puas lagi boleh klik kat gambar untuk tumbesaran :)

Sudah tengok? Jemputlah datang 26 March ni. Kita makan nasi minyak sama-sama. Hehe. Sebenarnya kad ni jemputan dari ex-roomate, abang dia kahwin. Saje letak dalam blog sebab lepas ni nak kena bagi kat kawan pulak. Satu kad untuk 3 orang. Wah.. bagus-bagus. Salah satu cara untuk berjimat. Hehe. Tapi serious, kad ni cute. Suka.. suka.. Ngee... Harap bakal suami aku suka juga. Haha 

2 comments:

  1. laa..ingatkan kad kamoo tadi..isk!hu3 :P

    ReplyDelete
  2. aeen: hehehe.. kursus kwin pun xamik lg neh.. huhu

    ReplyDelete