12 March 2011

Trip JB-Singapore-Batu Pahat Part 1

Mulut tak berdaya nak berkata apa-apa sebab kepala tengah pening fikirkan kerja assignment yang tertangguh. Hanya mampu menulis. Cewah. Gaya macam pergi trip jauh nun ke Europe. Berbekalkan Nikon L3 yang sudah berusia 4 tahun dan Aino yang masuk air di Sentosa (sekarang dah macam aquarium handset aku :( ) terhasilah video yang tak seberapa sepanjang trip ini. Ini baru Part 1, Part 2 punya tak sempat siapkan T_T. Kualiti video memang tak cantik. Seakan-akan meminta VideoCam kan? hehe

video

"With Love Imanis Aini", memang agak geli di dengar. Haha


No comments:

Post a Comment