15 April 2011

Proposal oh Proposal

Salam semua. Good morning. Sobahan Nur..  :)

Currently tengah bingung untuk submit thesis proposal. Next week nak kena submit tapi tajuk tak dapat-dapat lagi. Diri ini belum lagi masih membuat kata putus untuk decide tajuk yang mana. Wake-up Cik imanis!!! Puk..puk.. Aduh, sakit sudah pipi yang comel ini. Hoho.

Memegang kepala untuk cuba memerah otak gamaknya T_T

Walaupun ini hanya assignment tapi lecturer suruh pilih tajuk yang bener-bener mantop gitu sebab boleh terus proceed next sem. Sebut pasal thesis rasa cam da nak grad pula kan. Cepat je kan masa berlalu. Tak sabar nak pakai topi. Dulu masa diploma tak pakai topi pun. Tak best. Dahlah baju besar. Leher baju asyik terlondeh kle belakang je. Rasa macam comot je time tu. Tapi tak pe, comot-comot pun tetap maneh. Hehe. Perasan gitu. Ok lah nak teruskan membaca journal. Semoga aku semakin rajin. :) 

3 comments:

  1. WUWUW.SIAP PEGANG KEPALA.HABIS PENING TU T_T

    ReplyDelete
  2. nmpk real kn? hehehe.. tp mmg btul ms ni ngh pening perah otak :)

    ReplyDelete