12 February 2011

Mengira Umur Sebenar

Ha, korang tau tak umur korang yang sebenar-benanya berapa? Biasa aku tengok dalam The Biggest Loser, diorang ada cek umur melalui tahap kesihatan diorang. Itu kerja doktor. Tapi memandangkan aku memang tak layak nak masuk rancangan tu and buat pemeriksaan sendiri dengan doktor, so ada cara yang lebih mudah. Terima kasih www.jiwakacau.com, atas entry Mengira Umur Sebenar Anda

Ada satu aplikasi yang boleh tahu kita punya usia sebenar dekat sini. Nak percaya atau tidak, itu terserah T-T

Just klik kat baby atas ni. Comel and seksi. 

 Mudah sahaja, jawab beberapa soalan yang dikemukakan, then dah tahu result dia. Mudah kan?

So, apa result yang aku dapat?

YOU ARE 6 YEARS OLDER. Oh my God. Agak tak boleh terima jawapan ini. Huhu

+ve: You take great care of your teeth :) Wink wink *_*

-ve: You're eating too fast. Take is easy and with less anxiety :( 

So, berminat? boleh lah cuba.. Kot-kot korang dapat result lebih baik dari aku atau lebih teruk? Hehe




2 comments:

  1. BKN 6 thn lebih tua, 10 thn kot....weeeeee ...peace no war...hahaha

    ReplyDelete
  2. nasib baik tua1 tahun jer hehehe

    ReplyDelete